informatii utile

Articole:

1. Tot ce trebuie sa stii despre unghiile false 2. Cat de des trebuie intretinute unghiile si genele false?

 

1. Tot ce trebuie sa stii despre unghiile false

Unghiile false nu sunt un inlocuitor al unghiilor naturale, ci extensii pentru unghii naturale. Exista doua abordari principale pentru realizarea unghiilor false: Tips-uri si Constructii cu gel sau acryl .

Tips-urile sunt realizate din placi in forma de unghie de plastic usor. Aceste aplicatii sunt lipite la sfarsitul unghiilor naturale si peste  unghia nou creata este aplicat acrilicul. Tips-urile sunt montate si apoi este construita unghia falsa, cu ajutorul unei forme, care ulterior este scoasa. Urmatorul pas consta in pilirea in mod corespunzator pana la stralucirea unghiei nou obtinute. Exista mai multe tehnici care pot fi folosite pentru a crea un aspect placut. Cel mai des utilizat material este "acrylicul" un amestec de o pulbere polimerica si un monomer lichid. Amestecul creat in 30-40 de secunde de la aplicare incepe sa se intareasca si, pana la duritatea finala, dureaza de obicei aproximativ o ora. Avantajul Acrilicului este ca poate fi inlaturat in 20 de minute, folosind o varietate de solventi precum acetona.

Constructii cu gel sau acryl numit de obicei "UV gel" (rasina de polimer), se intareste sub lumina ultravioleta. Exista o gama larga de produse profesionale si in functie de flexibilitate, rezistenta, etc. pot fi mai scumpe. Unghiile false realizate cu constructii cu gel sau acryl, in general, nu pot fi eliminate prin solventi organici, acestea se construiesc prin depunere (sau lasate sa creasca afara cu cele naturale). O alternativa populara la preparatele acrilice sau gel pentru constructia unghiilor false sunt cele din fibra de sticla sau de matase wraps. Aceste unghii false se fac prin taierea de bucati din fibra de sticla sau tesatura de matase pentru a se potrivi pe suprafata unghiei sau pe varful unghiei si apoi este sigilat in jos cu o rasina sau clei. Acestea sunt posibile alternative pentru persoanele alergice la produse chimice utilizate in procesele de constructie unghii false cu gel sau acryl.

 

2. Cat de des trebuie intretinute unghiile si genele false?

Unghii

Odata montate, extensiile pentru unghii trebuie in continuare ingrijite si intretinute o data la 2, 3 sau 4 saptamani, ocazie cu care va puteti schimba si modelul anterior. Astfel veti asigura durabilitatea  unghiilor dvs,  acestea aratand in continuare impecabil.

Gene

Indiferent ca sunt sub forma de banda sau buchetele, genele trebuie si ele protejate. Apa din abundenta,  machiajul lor excesiv sau actiunile mecanice asupra genelor le pot afecta. Trebuie folosit demachiantul din gama genelor folosite si, bineinteles, apelarea la un profesionist pentru demontare. Recomandam intretinerea genelor false o data la 2 saptamani, ocazie cu care puteti schimba aspectul, forma, densitatea acestora.

Mergi sus


Procedurile cele mai cautate