Servicii speciale

 

  • frizuri zebrra
  • extensii de gene
  • extensii de par
  • extensii de unghii ( prelungirea unghiei naturale cu gel sau acryl )
  • make up profesional
  • La Zebrra Beauty Salon poti experimenta tunsori noi: specialitatea casei – tunsoarea zebrra.

   Extensii de Par:

Extensiile pot atrage multe priviri si darui in acelasi timp, o adiere de lumina si personalitate, imposibil de obtinut in alt mod.
Multumita tehnicii de aplicare a extensiilor, orice femeie poate avea parul la care a visat, cu doar cateva ore petrecute in salonul nostru. Pentru toate tipurile de extensii parul este natural, atat de natural incat nu se va observa nici un fel de diferenta intre parul dumneavoastra si extensii, fiind posibila vopsirea, coafarea si spalarea lor.

Poti alege extensii cu cheratina, ce se fixeaza pe suvitele de par naturale si rezista pana la 6 luni sau extensii cu clips, fiind disponibile pentru cumparare sau inchiriere pentru o zi.

   Extensii de Gene:

Te-ai saturat sa te dai cu rimel si genele sa para tot rare si nu indeajuns de lungi cum iti doresti? Salonul nostru a gasit solutia perfecta pentru a avea cei mai frumosi ochi: extensii de gene. Genele sunt grupate in manunchiuri de diverse dimensiuni si poti alege exact ce vrei: extensii lungi, medii, scurte, numarul lor variind in functie de nevoile clientei, cat si de dispozitia financiara. Produsele sunt importante din Germania si sunt fabricate din par natural!
Ti se explica modalitatea de aplicare: cu un adeziv special se lipesc pe genele naturale si raman acolo pana la o luna de zile. Lipiciul nu este toxic, nu afecteaza ochii si nici genele naturale. Nu sunt incomode, dupa o zi in care te vei obisnui cu ele, vei simti ca iti apartin si te vei admira continu in orice oglinda sau in ochii celui drag. Nici macar de mascara nu mai poate fi vorba! Vei avea ochi mari, deschisi spre o lume pe care sa o sorbi din priviri.

   Extensii de Unghii:

Vrei ca manichiura sa arate impecabil timp de o luna de zile, fara vizite suplimentare la salon? Alege extensiile de unghii cu gel sau acryl, protectie cu gel pe unghie naturala si modele deosebite ( Acvariu, Flori Uscate, Scoici, Flori Acryl, Picturi) sau forrme de unghii Patrate, Stiletto, Pipe, Edge. Poti opta pentru manichiura french si nenumarate alte modele.
Vei avea unghii mai lungi, mai rezistente si mai frumoase ! Fara riscuri, contraindicatii sau deteriorarea unghiilor naturale.

   Make-Up Professional :

Daca ai nevoie de un machiaj profesional, pentru o ocazie speciala, un make up artist va veni la salon special pentru tine. Colaboram cu make up artisti de renume. Extensii de gene incluse.

 

 


Procedurile cele mai cautate