Constructii cu gel sau acryl

Pentru rezultatele cele mai bune in constructii unghii cu gel, Zebrra Beauty Salon utilizeaza gel pentru unghii profesional, hipoalergic si fara miros. Gelul pentru unghii false sunt produse permanente ce se aplica peste unghia naturala si permite unghiilor sa creasca lungi si sanatoase.

constructii unghii cu gel sau acryl

Gelurile de unghii pot fi folosite si in extensii cu tips ale unghiilor, pentru a crea un 'french' curat si precis.

Multe persoane se intreaba daca unghiile false sunt sanatoase?

Da,  unghiile false sunt sanatoase daca sunt aplicate corespunzator si cu conditia sa fie folosite produse profesionale care corespund standardelor si cu conditia sa fie intretinute corect.

constructii unghii cu gel sau acryl

Pentru a mentine unghiile sanatoase  este foarte importanta intretinerea unghiilor false.  In primul rand trebuie sa consumati  vitamine si minerale, care sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii corporale: recomandam in primul rand vitamina A si Calciu. De asemenea, intretinerea unghiilor false trebuie realizata cu produse cosmetice, de preferabil ntr-un salon de cosmetica unde pot fi gasite produsele cele mai noi sau acasa, folosind produse cosmetice profesionale pentru ingrijirea unghiilor, ce pot fi cumparate si de la partenerul Zebrra Beauty Salon - Zebrra Nail Bar Iasi.

Daca vreti sa aveti cele mai frumoase unghii false sau unghii pictate, si intretinute cu gel - va invitam sa apelati la serviciile Zebrra Beauty Salon - La noi gasiti o gama larga de modele de unghii false.

 

 

 

 

 


Procedurile cele mai cautate